Nieuws

Bruisende opruimactie aan de Lekhaven

Je bent van harte welkom op de Nieuwjaars-opruimactie van Zwerfie Rotterdam. Mét bubbels! We gaan op zondag 14 januari vanaf 14:00 uur eerst de Lekhaven opruimen en aansluitend rond 16:00 uur in Cult=Us een bruisend glas heffen op het schone jaar 2024!

Natuurlijk staan we stil bij het geweldige jaar dat achter ons ligt, waarin Ivo Rodermans namens alle zwerfafvalopruimers van Rotterdam de Groene Vogel Vrijwilligersprijs in ontvangst heeft genomen. En we blikken vooruit. Want in 2024 willen we nog meer vaart maken. Méér impact voor mínder zwerfafval.

De Lekhaven ligt op dit moment vol met zwerfafval. Dus we combineren eventjes hard bikkelen op de rivierkeien met heerlijk ontspannen in het leukste café-restaurant van het M4H-gebied. Bij Cult=Us staan de bubbels klaar. Om te weten hoeveel glazen we kunnen inschenken, is het fijn als je vooraf doorgeeft of je erbij bent. Dat kan door een berichtje te sturen naar 0641496212 of naar info@zwerfierotterdam.nl.

Zwerfie Rotterdam zorgt voor opruimmaterialen, afvoer van het afval en voor opruimhandschoenen. Jij voor stevige schoenen. De bubbels worden aangeboden door Cult=Us. De borrel is op loopafstand van de Lekhaven.

Zie voor meer activiteiten de agenda.