Doneren

Stichting Zwerfie Rotterdam zet zich met liefde in voor een schone aarde. Veel van onze activiteiten zijn onbezoldigd, maar niet kosteloos. Daarom zijn donaties zeer welkom.

Met het formulier hieronder kun je een donatie doen. Vul het bedrag in en klik op de button ‘Nu doneren’. Je wordt daarna doorgestuurd naar een beveiligde verbinding met Mollie. Wil je liever direct doneren door middel van een overboeking? Dat kan door een bedrag naar wens over te maken op NL24TRIO0320706826 t.n.v. Stichting Zwerfie Rotterdam.

Zwerfie Rotterdam heeft de ANBI-status, waardoor giften aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Wij garanderen dat je donatie volledig ten goede komt aan het verminderen van zwerfafval en de ecologische schade daarvan (m.u.v. de transactiekosten). In ons financieel jaarverslag legt het bestuur van Stichting Zwerfie Rotterdam verantwoording af over de uitgaven. Je kunt hier ons beleidsplan ‘Méér impact, mínder zwerfafval’ lezen.

Wil je een grote gift doen? Het is mogelijk om gericht een activiteit, campagne, innovatie, opruimmaterialen of een zwerfafvalonderzoek financieel te steunen. In dat geval besluit je zelf over het directe doel en ontvang je persoonlijk informatie over het resultaat. Neem gerust contact op met info@zwerfierotterdam.nl voor meer informatie.

Hartelijk dank voor je steun!