Je gift voor een schone aarde!

Zwerfie Rotterdam zet zich in voor een schone aarde. Veel van onze activiteiten zijn onbezoldigd, maar niet kosteloos. Daarom zijn donaties zeer welkom. Geven gaat veilig via iDEAL of Paypal, maar je kunt ook het bedrag op je VVV-cadeaukaart aan ons schenken.

Zwerfie Rotterdam heeft de ANBI-status, waardoor giften aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Wij garanderen dat je donatie volledig ten goede komt aan het verminderen van zwerfafval en de ecologische schade daarvan (m.u.v. de transactiekosten). In ons financieel jaarverslag legt het bestuur van Stichting Zwerfie Rotterdam verantwoording af over de uitgaven. Je kunt hier ons beleidsplan ‘Méér impact, mínder zwerfafval’ lezen.

Met het formulier hieronder kun je een donatie doen. Vul het bedrag in en klik op de button ‘Nu doneren’. Je wordt daarna doorgestuurd naar een beveiligde verbinding met Mollie, waarna je jouw VVV-cadeaukaartcode kunt invoeren of kunt doneren via iDeal. Wil je liever direct schenken door middel van een (periodieke) overboeking? Dat kan door een bedrag naar wens over te maken op NL24TRIO0320706826 t.n.v. Stichting Zwerfie Rotterdam.

Wil je een grote gift doen? Het is mogelijk om gericht een activiteit, campagne, innovatie, opruimmaterialen of een zwerfafvalonderzoek financieel te steunen. In dat geval besluit je zelf over het directe doel en ontvang je persoonlijk informatie over het resultaat. Neem gerust contact op met info@zwerfierotterdam.nl voor meer informatie.

Hartelijk dank voor je steun!

Donateur worden

Wil je Zwerfie steunen met een terugkerende gift? Daar zijn we ontzettend blij mee. Met het formulier hieronder kun je een automatische incasso geven van 100 euro per jaar. Je kunt die uiteraard op elk gewenst moment intrekken of wijzigen. De automatische incasso verloopt via Mollie, dus betrouwbaar en veilig. Bij je belastingaangifte kun je deze gift opgeven, waardoor je een deel van je schenking terugkrijgt in de vorm van een korting op de inkomstenbelasting. De eerste betaling doe je zelf met iDeal nadat je onderstaande gegevens hebt ingevuld.