Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwerfie in 100ste Rotterdam Late Night

29 mei /20:30 - 22:00

De talkshow Rotterdam Late Night viert de HONDERDSTE editie! Te gast zijn de legendarische rapper U-Niq en ombudsman Marianne van den Anker. Presentator Ernest van der Kwast brengt ook een ode aan Zwerfie-vrijwilligers Ivo Rodermans en Karen Rollingswier.

Peuken, plastic, drijvend vuil. Vrijwilligers Ivo Rodermans en Karen Rollingswier van Zwerfie Rotterdam rapen afval in de stad. Met een grijper en een vuilniszak gaan ze door wijken en stadsnatuur, individueel maar ook tijdens gezellige groeps-clean ups. Inmiddels heeft Zwerfie zo’n 250 vrijwilligers die Rotterdam schoon willen houden. Presentator Ernest van der Kwast liep een dag mee en brengt een prachtige, propere ode aan twee onvermoeibare vrijwilligers van Zwerfie.

Ook treedt de Rotterdamse noise rock-band Texoprint op en geeft bioloog Kees Moeliker een fabuleus minicollege over de fauna in de stad. Tijdens de show wordt een speciaal fotoboek gepresenteerd met honderd portretten die fotograaf Aad Hoogendoorn heeft gemaakt van alle Rotterdammers die een ode hebben gekregen in Rotterdam Late Night.

Mis het niet! Feest mee! Tickets kosten 6,50 en zijn nu te koop via deze link.

Gegevens

Datum:
29 mei
Tijd:
20:30 - 22:00

Locatie

Arminius
Museumpark 3
Rotterdam,
+ Google Maps