Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singelcleanup met ‘After Boules’

14 juni /13:00 - 16:00

Op vrijdagmiddag 14 juni hebben we een supermiddag in petto. Eerst gaan we gedurende een uurtje de Noordsingel en de Crooswijksesingel ontdoen van afval. Aansluitend kun je als dank voor je inspanningen een balletje gooien bij Mooie Boules. Deelname is gratis.

De Noordsingel en Crooswijksesingel zijn niet diep en vanaf de kant kun je met een afvalgrijper heel wat plastic uit het water redden. Met schepnetten komen we richting het midden van de singels. Nadat we vuilniszakken hebben gevuld, is het tijd om dingen te gaan wegwerpen: ballen op de Jeu de Boulesbanen van Mooie Boules! Bij deze activiteit krijg je ook een gratis drankje.

Zwerfie Rotterdam zorgt voor alle opruimmaterialen. We starten om 13.00 uur op het Noordplein bij de brug over de Rotte. Om 14:00 uur zijn we bij Mooie Boules voor een uitleg over de spelregels en kunnen we tot 15.30 gebruik maken van de banen. Daarna is het tijd voor een ontspannen vrijmibo (non-alcoholisch krijg jij als dank voor je inzet). Aanmelden voor de Singelcleanup met After Boules doe je door een berichtje te sturen via Whatsapp naar 0641496212. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@zwerfierotterdam.nl.

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
13:00 - 16:00

Locatie

Noordplein
Noordplein
Rotterdam,
+ Google Maps