Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening expositie zwerfafval-tableau’s

5 juni /14:00 - 14:30

Zwerfafvaldeskundige Ivo Rodermans van Zwerfie Rotterdam opent op woensdag 5 juni om 14:00 uur samen met een groep kinderen de mini-tentoonstelling ‘zwerfafval-tableaus’ in de hal van winkelcentrum De Esch. Iedereen is welkom.

Op de tentoonstelling zijn uitvergrote foto’s van de zwerfafvaltableaus te bezichtigen die vorig jaar in het park de Oude Plantage zijn gemaakt tijdens een manifestatie georganiseerd door stichting Oude Plantage en Schoon de Esch tijdens de Rotterdamse Parkenmaand 2023.

Samen met steltenloopster ‘MinMeerZee’ verzamelden kinderen zwerfafval in het park en stelden daar creatieve tableaus van samen. Fotograaf Anne Kaere en Stef Scagliola hebben deze tableaus en de kinderen die hieraan hebben gewerkt op beeld vastgelegd. De expositie is tot stand gekomen met medewerking van BENU Apotheek De Esch en dankzij een financiële bijdrage van de Wijkraad Kralingen  en de gemeente Rotterdam.

Voorafgaande aan de opening zullen kinderen uit de wijk samen met Zwerfie Rotterdam ludieke teksten over zwerfafval op de stoep aanbrengen met een hogedrukspuit.

 

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
14:00 - 14:30

Locatie

Winkelcentrum De Esch
Rijnwaterstraat 31
Rotterdam,
+ Google Maps