Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plandelen op het strand

15 april 2023 /14:00 - 18:00

Gratis
Rotterdam ligt aan zee en in zee ligt plastic dat soms aanspoelt op het strand. Dat afval ruimen wij zaterdagmiddag 15 april op, voordat hoogtij de rotzooi oppakt en meevoert terug naar zee.
Zwerfie Rotterdam organiseet de plandeltocht over het strand samen met BieKlien, onze evenknie uit het Westland. De tocht van ongeveer 10 kilometer start om 12 uur bij metrostation Hoek van Holland Strand.
Plandelen is wandelen, waarbij je onderweg plastic opraapt. Zwerfafvalgids Ivo Rodermans vertelt onderweg anekdotes en wetenswaardigheden over plastic en zwerfafval. We pauzeren bij de Jutterskeet van BieKlien. Daar kun je luisteren naar boeiende verhalen van Bianca Tegelaar, plandelaar op het strand. We eindigen de tocht bij de bushalte in Monster, waar je terug kunt reizen naar Hoek van Holland of direct naar station Schiedam Centrum.
Zwerfie Rotterdam zorgt voor opruimmaterialen, jij voor geschikt schoeisel en een goed humeur. Je kunt je aanmelden voor de plandeltocht door een berichtje te sturen naar 0641496212.

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Site:
shorturl.at/rxSX8

Organisatoren

Zwerfie Rotterdam
BieKlien

Locatie

Metrostation Hoek van Holland Strand
Badweg 91
Hoek van Holland, Nederland
+ Google Maps