Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maasvlakte Paas Maas Cleanup (dagvullend)

1 april /10:00 - 18:00

Deze Tweede Paasdag ga je niet snel vergeten. We varen vanaf Hoek van Holland met onze fietsen naar Futureland op de Tweede Maasvlakte. Daar maak je een spectaculaire fietstocht naar de monding van de Nieuwe Waterweg. Hier ruimen we de oever op. Daarna fietsen en varen wij terug naar Hoek van Holland.

Dit is een dagvullend programma voor de sportievere deelnemer. De fietstocht op de Tweede Maasvlakte is ongeveer 18 kilometer enkele reis. Wij zijn de hele dag zelfvoorzienend. Zwerfie Rotterdam zorgt voor alle opruimmaterialen. Jij voor een lunchpakket, voldoende drinken, een eigen fiets en stevige schoenen.

De overtocht vanuit Hoek van Holland begint om 10 uur in de Berghaven. Onderweg kun je zeehonden zien liggen op een onbewoond eilandje en vaar je langs de grootste zeeschepen ter wereld. De overtocht is gesponsord door het Hoeksveer en duurt ongeveer 50 minuten. Op de Tweede Maasvlakte maak je een bijzondere fietstocht die je niet snel zal vergeten. Dit nieuwe land kent grote overslagbedrijven, maar ook veel vergezichten en leegheid. Na een nuttige opruimactie aan de monding van de rivier fietsen we terug en na een vaartocht keren wij rond 18 uur terug bij het startpunt in Hoek van Holland. Vanaf hier kun je per metro terugreizen naar Rotterdam.

Deze opruimactie heeft een maximum aantal deelnemers. Aanmelden is daarom verplicht via deze link.

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
10:00 - 18:00

Organisator

Zwerfie Rotterdam
Telefoon
06 41496212

Locatie

Hoeksveer
Berghaven
Hoek van Holland,
+ Google Maps